Naša svrha i želja je približiti Vam novosti i zanimljivosti iz raznih tema vezanih uz zdravstvo i zdrav život te Vam tako olakšati brigu o sebi i svome zdravlju.

Nudimo zanimljive i poučne članke koji Vas informiraju, ali i educiraju kako bi u konačnici osigurali sebi i svojim bližnjima duži i kvalitetniji život bez bolesti i boli.

Portal je namijenjen sportašima i rekreativcima, stručnjacima i laicima jer na popularan način objašnjava ponekad složene teme vezane uz zdravlje.

Nudi velik broj tema na jednom mjestu tako da možete jednostavnim pretraživanjem pronaći ono što Vas zanima. Dio tema bavi se prevencijom bolesti, kako prepoznati simptome određene bolesti te inovacijama i metodama u liječenju. Sadržava i novosti vezane uz aktualne teme kao što je pandemija koronavirusa.

Uz teme o bolestima i kako ih liječiti, možete istražiti i novosti te savjete vezane uz zdrav život,  estetske i dentalne zahvate, medicinske teme kao što su sistematski pregledi, fizikalna medicina i rehabilitacija te napredna inovativna medicinska rješenja uz koje je moguće na vrijeme saznati postoji li rizik od oboljenja od određene bolesti.

Na raspolaganju Vam je i rubrika virtualna ambulanta u kojoj možete izravno postaviti pitanje liječniku u vezi određenog problema, a naši stručnjaci će Vam dati odgovor.

Dijagnoza.hr

info@dijagnoza.hr